Fun Company ApS - Velkommen til Blendtec
Fun Company ApS - Perfekt til smoothies

Blendtec Q-SERIE

BLENDTEC fremstiller de mest avancerede blendere på marked til fremstilling af alle slags drinks som smoothies, milk shake, kaffe drinks, frugt pure, suppe, juice, dip, sauce, salat dressing og meget andet.
 

 
2 forskellige beholder størrelser

Modsat andre blendere, er denne styret med en indbygget microprocessor hvor hastighed og blande tid kan varieres i en uendelighed. Maskinen leveres med 30 forprogrammerede blande programmer, men kan ved hjælp af en PC programmeres til andre ønskede blande sekvenser. Er med 9 forskellige hastigheder.

Et typisk normalt blandeprogram vil starte med langsom knivhastighed i nogle sekunder, herefter øges hastigheden et kort øjeblik for igen at løbe langsomt for at undgå at kniven laver luft under blandingen. Efter flere forskellige variationer i hastighed og tid, afsluttes med en hurtig blanding.

Andre blendere kan normalt kun arbejde med en eller to forskellige hastigheder, stopper ikke selv automatisk og kan ikke variere blandehastigheden under drift. I sammenligning med andre amerikanske blendere har det vist sig, at Q-SERIE™ blenderen var den eneste der overlegent kunne arbejde med helt ned til 0,3 liter frossen frugt på en effektiv måde. Q-SERIE™ leveres med to polycarbonat beholdere på 1,9 liter, støjdæmpende letoplukkelig kappe og en kraftig 2000 Watt motor.

Blenderen kan nemt indbygges i bord med eller uden støjdæmpning. Som tilbehør kan leveres tilslutningskit for opkobling til PC og Internet for omprogrammering af blandeprogrammer.
Kan leveres med ekstra beholder på 2,9 liter. Leveres med dansk blandeprogram. Det er muligt selv at programmere blenderen ud fra 30 forudindstilede blande programmer, således at hver af de 5 knapper direkte kan programeres til netop den løsning som bruges i det daglige.

Simpel betjening: Kom alle ingredienser som frossen frugt, hård is, juice, mælk og andet i beholderen. Sæt beholderen i maskinen, luk låget og tryk en gang og i løbet af få sekunder er din drink færdig. LED display viser programtype, sekunder der er tilbage og totalt antal blandinger udført. 5 touch-pad knapper for 3 x 5 forskellige programmer og en puls knap for kort hurtig blanding. Ialt 30 forprogrammerede blande cyklus.
 
 
HUSK: at indstille dit program på blenderen: Multi, Smooties, Coffé eller indstil den selv til en af de fastlagte 30 forskellige blenderprogrammer. Der kan altid programmeres 5 forskellige programmer til de 5 knapper på displayet. For nærmere instruktion gå til manualen.
 
Blender program skema:

 
 
(Denne manual er en oversættelse fra den Amerikanske og ikke alle modeller fås til 220 Volt, manualen er vejledende).