Fun Company ApS - Velkommen

Profil

Fun Company er et  special firma som indretter iscafér, is butikker, juice forretninger, juice barer, sandwich barer og leverer alt udstyr til fremstilling af hjemmelavet Italiensk is. Vi repræsenterer førende Italienske producenter af maskiner, udstyr og råmaterialer.

Fun Company er eksperter med alt udstyr til is hvoraf smoothies er er del af salgsprogrammet.

Klik her hvis du vil vide mere om is.
 

Lidt om Blend Tec

 
Blend-Tec fabrikken ligger udenfor Salt Lake City i staten Utah, ved foden af Rockey Mountins. Her produceres alle blenderne med dele udelukkende fra forskellige underleverandører i USA. Historien om blenderen er simpelthen at firmaets grundlægger, Tom Dickson derhjemme havde en blender som ikke virkede, så han fandt på at kombinere en blender med en microprocesor til styring af motoren. Denne udvikling resulterede i verdens første blender med elektronisk styring som siden hen har gået sin sejersgang over hele verden.
 
I dag fremstiller Blend Tec forskellige modeller lige fra de store Stealth og Q-serie til Home modellen, som i realiteten er en professionel blender udviklet til privat brug. Denne banebrydende udvikling har medført at andre har prøvet at kopiere Blend Tec's teknologi, men Blend Tec er stadig førende for fremstilling af vel nok verdens bedste blender.
 
Blend Tec har formået at vidreudvikle blenderne til stadighed baseret på forskning og et tæt samarbejde med mange professionelle brugere således at de i dag er markedsledende for avancerede blendere.